Over ons

Al sinds 1964 bieden wij onze sinterklazen aan voor zowel bedrijven, instellingen alsmede gezinnen. Inmiddels hebben wij 35 teams met sinterklazen en zwarte pieten. Wij bezoeken de plaatsen Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Amstelveen, Diemen, Landsmeer, Badhoevedorp en omgeving.
Van onze opbrengsten bieden wij kansarme kinderen een sinterklaasfeest, zoals de kinderen in Zuid/Oost. Ook hebben wij sinterklaasvieringen in Oost Europa nieuw leven ingeblazen. Wij hebben o.a. prima verbindingen met de Sinterklaasviering in Slovenië.
Ook heeft omroepland ons diverse malen uitgenodigd voor TV programma’s HUIS EN TUIN, Paul de Leeuw, KASSA, maar ook in actualiteitenprogramma’s zoals bij Karel van der Graaf, en B & W (Barends en Witteman).

Bij het bedrijfsleven zijn wij een vertrouwd gezicht voor bedrijfsfeesten en in winkelcentra (Osdorp, Diemen , Rijnstraat etc.)
Tijdens ons 35 jarig jubileum ontving onze voorzitter een Koninklijke onderscheiding.
Tijdens grotere sinterklaasvieringen kunnen wij tot 50 zwarte pieten aanbieden. Alle kostuums zijn van hoogwaardig professioneel kwaliteit.